dinsdag 11 oktober 2011

The Avengers

Sinds Iron Man uitkwam in 2008 wisten we dat er een Avengers film uit zou komen. De reden waarom ik altijd blijf zitten tot de aftiteling voorbij is, is omdat er vaak nog een kleine hint wordt gegeven naar een vervolg, een cliffhanger voor iets groters...en bij Iron Man zagen we opeens Samuel L. Jackson als Nick Fury van de organisatie S.H.I.E.L.D. tevoorschijn komen die Iron Man vroeg om mee te doen met zijn speciale team van superhelden. De film die daarna uitkwam was de Hulk, en daar zag je na de aftiteling Robert Downey Jr. (Iron Man) het grote groene gevaarte vragen om mee te doen, bij Iron Man 2 zagen we dat de hamer van Thor gevonden was door een agent van S.H.I.E.L.D. en bij Thor zien we Loki terugkeren als bad guy en bij de laatste film Captain America zien we het complete team samen als voorproefje op The Avengers.
The Avengers is DE film waar alle superhelden fans op zitten te wachten, alle films hiervoor waren een groot succes en geven gelijk een goeie basis van de personages zodat je bij the Avengers niet eerst iedereen hoeft voor te stellen. Het voordeel hiervan is dat je niet eerst een langdradig begin verhaal krijgt en gelijk in de actie gegooid wordt. De enige persoon die we nog niet kennen is Hawkeye, en hij is dan ook gelijk de enige waarvan ik vind dat hij er niet echt tussen past. Iron Man, the Hulk, Captain America, Thor...allemaal op en top superhelden maar Hawkeye is gewoon een vent met een pijl en boog...nou ja...hij is een expert in alle soorten wapens, heeft een ongelofelijke hand oog coördinatie en is een geniale strateeg...maar ik vind dat nog geen superheld. Maar dat is Scarlett Johansson ook niet, maar die is dan wel weer super lekker...ook belangrijk!!

Een internationale dreiging van een onbekende vijand zorgt ervoor dat Nick Fury van S.H.I.E.L.D. zijn rekruten bij elkaar roept om samen onder de naam `the Avengers´ te strijden en zo de wereld te redden. Veel meer is er niet nodig qua verhaal en dat hoeft ook niet want deze film wordt een aanslag op je ogen, de special effects en stunts zullen om je oren vliegen en dat is precies waarom ik deze films altijd zo geweldig vind, popcorn vermaak van de bovenste plank, verstand op nul en kijken naar al die superhelden die de meest onlogische en onmogelijke dingen uithalen...het mag de pret niet drukken, dit wordt de de film die alle records zal gaan breken...

3 mei 2012 gaat de film in de bioscoop draaien, duurt naar mijn idee nog veel te lang...ik kan niet wachten!!!

Bekijk hieronder de trailer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten