donderdag 20 oktober 2011

Man on a Ledge

Sam Worthington is hard op weg de nieuwe actieheld van Hollywood te worden. Na een aantal rollen in kleine films en TV-series kwam zijn grote doorbraak in de film "Terminator Salvation" uit 2009. Daarna volgde "Clash of the Titans" en de zeer succesvolle "Avatar". Nu komt zijn nieuwste film uit genaamd "Man on a Ledge", een Aktie Thriller met een cast om van te smullen.

Nick Cassidy (Sam Worthington) was een goud eerlijke agent. Nu zit hij in de gevangenis voor een misdaad die hij niet gepleegd heeft. Door het overlijden van zijn vader krijgt hij verlof om zijn begrafenis bij te wonen, hij maakt van deze mogelijkheid gebruik om te vluchten. Een paar uur later, geschoren en in een duur maatpak, staat hij op de rand van een hoog flatgebouw en dreigt zelfmoord te plegen. De politie zet de buurt af en het publiek stroomt massaal toe. Ondertussen is Lydia Anderson (Elizabeth Banks), een negotiator van de NYPD, bezig om Nick te overtuigen terug in het gebouw te komen. Wat zij niet weet is dat zij onderdeel is van een groots opgezet plan die ervoor moet zorgen dat zijn onschuld wordt bewezen.

De film ziet eruit als een standaard actiefilm en waarschijnlijk zal er niets nieuws of origineels gebeuren, maar dat is geen slecht iets, de cast is geweldig en het verhaal spannend genoeg om anderhalf uur vermaakt te worden, ook is het altijd prettig om Ed Harris als een creepy bad guy te zien..

bekijk hieronder de trailer, de film gaat in Januari in de bioscoop draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten