woensdag 19 oktober 2011

Touch

Voor Kiefer Sutherland was 24 zijn comeback, na een aantal niet zo succesvolle films kwam hij keihard terug als Jack Bauer en 8 seizoenen lang wist hij de kijkers te boeien als hij weer eens het land moest redden van een terroristische aanslag. Dankzij 24 kreeg hij ook weer een aantal goeie filmrollen aangeboden en Kiefer Sutherland stond weer genoteerd in de A-list van veel gevraagde acteurs.

Er is al een tijdje sprake van een film franchise rondom het 24 universum, maar wanneer die film gaat komen is nog niet bekend. Ondertussen keert Kiefer Sutherland terug op de televisie in de nieuwe spannende serie "Touch", de serie volgt Martin Bohm (Sutherland) een alleenstaande vader die moeilijk kan communiceren met zijn doofstomme en autistische zoon Jake (David Mazouz). Als Martin erachter komt dat zijn zoon in staat is dingen te zien die niemand anders kan zien en zo bepaalde gebeurtenissen kan voorspellen, beginnen ze samen door middel van cijfers te communiceren en roepen de hulp in van een professor (een rol van Danny Glover).

Touch werd bedacht en geschreven door Tim Kring, ook wel bekend van zijn vorige tv serie "Heroes" en de pilot is geregisseerd door Francis Lawrence die films als "I Am Legend", "Constantine" en "Water for Elephants" op zijn naam heeft staan. Geen kleine namen dus achter deze gloednieuwe serie. Fox zal de pilot in het voorjaar van 2012 uitzenden, wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

De trailer beloofd veel goeds, bekijk hem hieronder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten