vrijdag 29 juli 2011

Battleship Trailer

Ze zullen we gedacht hebben bij Universal, als er een goeie film gemaakt kan worden van de attractie 'Pirates of the Caribbean' uit Disneyworld, dan kunnen wij dat wel met een bordspel!

Ja...Battleship is gebasseerd op het bordspel 'Zeeslag', veel simpeler kan het gegeven voor een film niet zijn. Je pakt 2 partijen, zet ze tegenover elkaar en diegene die alles laat zinken van de tegenpartij heeft gewonnen. Wordt het dan wel een goeie film?

De cast is (op 1 na) zeker niet slecht, Liam Neeson (Schindler's List, Taken, the A-Team), Alexander SkarsgÄrd (True Blood), Taylor Kitch (X-Men: Wolverine) en Rihanna (Waarom??). Met de effecten zit het ook wel goed, want zoals je kunt zien in de trailer ziet dat er wel erg vet uit...en als je goed kijkt, zal je zien dat de makers trouw zijn gebleven aan het bordspel, op de aliens na dan. Je ziet op het moment dat de aliens het vuur openen, de pinnetjes (die je gebruikt om in je schip te plaatsen bij het bordspel) in het fregat terechtkomen.

Bekijk de trailer en oordeel zelf, ik ben in ieder geval wel benieuwd naar de film, vooral omdat het gebasseerd is op een bordspel....nu nog maar afwachten of ze ooit 'mens erger je niet' of 'ganzenbord' gaan verfilmen want ik zie daar echt een meesterlijk verhaal in met plotwendingen en een dramatische climax....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten