zaterdag 30 juli 2011

The Expendables 2

Het moment dat ik hoorde dat Sylvester Stallone een groep All-Star jaren 80 actiehelden bij elkaar ging brengen om een Actiefilm van formaat te maken ging mijn jaren 80 actiefilm hart sneller kloppen..toen de film er eenmaal was, viel het toch een klein beetje tegen, de actie was geweldig, helemaal in de stijl van de 80's, alleen ik had veel meer verwacht van de cast, begrijp me niet verkeerd, de cast van de eerste film was te gek, maar de helft van die cast was geen actieheld van de jaren 80...ik miste er een aantal.

De film was een groot succes in de boxoffice, en een vervolg kon dus niet uitblijven en dat hebben de actiehelden van weleer ook door....die staan nu in de rij om te bewijzen dat ze nog steeds de actieheld van vroeger zijn...Chuck Norris zal laten zien dat zijn training op de abb-shaper zeker effect heeft , Jean Claude van Damme is terug gekomen van zijn vergissing niet mee te doen aan de eerste, de rollen van Swarzenegger en Bruce Willis zullen groter worden en John Travolta zal ook zijn opwachting maken. Naast deze nieuwe namen hebben we natuurlijk Stallone, Dolf Lundgren, Randy Couture, Mickey Rourke, Jason Statham en Terry Crews nog in de film zitten. De cast is al Action Packed...nu maar hopen dat het verhaal wat meer diepgang heeft want dat miste ik wel in de eerste maar ja, dat is eigenlijk ook wel in de stijl van de actiefilms uit de jaren 80.

Deel 2 begint met de brute moord op Tool (Mickey Rourke), hij was het hart van de expendables en deze zijn nu uit op wraak, maar ze zijn niet alleen, ook de knappe en wilde dochter van Tool is niet van plan dit ongemerkt voorbij te laten gaan....maar in haar missie haar vader te wreken wordt ze gevangen genomen door een genadeloze dictator die dreigt een verzetsorganisatie te vernietigen....The Expendables moeten nu alles riskeren om de mensheid te redden.

Klinkt dus eigenlijk als een flinterdun verhaaltje....en zat er ook al niet een dictator in deel 1? ach...de actie zal waanzinnig zijn en dat is uiteindelijk waar het in deze films om gaat, popcorn vermaak op z'n best. Het filmen begint in september, de film wordt verwacht in augustus 2012.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten