vrijdag 29 juli 2011

Tower Heist

Het moment dat ik hoorde dat Eddie Murphy weer in een komedie zat, had ik zoiets...laat maar, de man heeft deze eeuw nog geen goeie of leuke film gemaakt (op de stem van Donkey in Shrek na dan) maar na het zien van de trailer van Tower Heist moet ik zeggen dat ik hard heb moeten lachen om zijn rol als meesterdief. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat deze rol de show gaat stelen in een film vol met bekende namen zoals Ben Stiller, Michael Peña, Casey Affleck, Téa Leoni,  Matthew Broderick, Alan Alda en  Gabourey Sidibe (uit Precious)...vooral de scene waar Gabourey flirt met Eddie is geweldig.

Ben Stiller is een conciërge in een groot appartementen complex, samen met zijn collega zijn ze de oren en de ogen van het gebouw en niets gaat hun ongemerkt voorbij. De twee komen erachter dat de miljardair die in het penthouse woont huisarrest heeft omdat ie verwikkeld is in een aantal fraude zaken en gepakt is bij het stelen van 2 miljard dollar van zijn investeerders...gedupeerde zijn ook de werknemers van het complex, hun pensioen die deze man onder zijn hoede had is foetsie.

De werknemers besluiten om wraak te nemen en onder deskundige begeleiding van meesterdief Murphy gaan ze de bijna onmogelijke klus aan om het geld, waar ze recht op hebben, terug te stelen. Ze hebben geen ervaring, weten niet wat er allemaal bij komt kijken, maar kennen het gebouw door en door....nu alleen nog zorgen ze niet gepakt worden.....Tower Heist komt in Oktober in de bioscoop, bekijk de trailer hieronder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten