zondag 31 juli 2011

Hesher

Soms zijn er van die films die onder de radar blijven en niet de aandacht krijgen die ze verdienen in Nederland. Neem Hesher bijvoorbeeld, deze film ging in 2010 in première op het Sundance Festival maar het is nog steeds niet bekend of deze film wel uit gaat komen in Nederland. Ik ben bang dat dit een straight to DVD release wordt en dat verdient deze film niet.

Hesher (Joseph Gordon-Levitt) houdt van harde muziek, porno en van alles in de fik steken. TJ (Devin Brochu) heeft pas zijn moeder verloren in een auto ongeluk en de thuissituatie is alles behalve prettig. Doordat TJ een steen door een raam gooit van een onbewoond huis komt Hesher is zijn leven terecht, en ongevraagd trekt hij bij TJ en zijn vader in. De vader van TJ, Paul (Riann Wilson) is niet in staat Hesher uit zijn woning te zetten en oma (Piper Laurie) is al blij dat er in ieder geval iemand is die er niet rondloopt als een emotioneel wrak en dus wordt de langharige, vieze en lelijk getatoeëerde Hesher een deel van het huishouden. En toch is Hesher de enige die dit gezin weer wakker kan schudden en hun verdriet kan doen vervagen om zo het leven weer op te pakken. Ondertussen ontmoet hij verkoopster Nicole (Natalie Portmann), waar TJ vaak langs komt in haar winkel en vrienden mee is geworden.

Hesher wordt ook geproduceerd door Natalie Portmann, en dit is tevens de laatste film waar ze in te zien is voor een tijd want ze wil meer tijd doorbrengen met haar pas geboren zoontje. Natalie was ook te zien in Thor en Black Swan waar ze een Oscar voor kreeg. Joseph Gordon-Levitt (Inception, 500 days of summer) zal zijn opwachting maken in de nieuwe Batman, the Dark Knight Rises.

Wanneer Hesher dus in Nederland uitkomt is niet bekend...via CDwow is ie al te krijgen maar dan betaal je de hoofdprijs ( 27,-)

Bekijk hieronder een clip en de trailer van de film!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten