maandag 1 augustus 2011

Eerste beelden The Dark Knight Rises

De eerste Batman van Tim Burton met Michael Keaton als the Caped Crusader was geweldig, vooral omdat jack nicholson als the Joker helemaal over the top ging en iedereen van het doek speelde. Batman Returns was ook geweldig met Danny DeVito als the Pinguin en Michelle Pfeiffer als catwoman. Maar daarna ging het snel bergafwaarts...heel erg snel met als dieptepunt de tepels op het pak van Batman en Swarzenegger als Mr. Freeze....

Gelukkig kwam toen Christopher Nolan om de hoek kijken, zijn reboot van Batman was zo goed en zo realistisch dat je bijna ging geloven dat het allemaal echt kon gebeuren, de wereld was zo goed gemaakt en alles wat Batman heeft zoals de Batmobile, gadgets, Batcave, zijn historie werd overtuigend gebracht en in deze tijd geplaatst dat je bijna vergat naar een stripverfilming te kijken.

The Dark Knight was NOG beter, beter verhaal, groot opgezet en de helaas te vroeg overleden Heath Ledger die de rol van zijn leven neerzette als de totaal geflipte Joker, en zo Jack nicholson als Joker van de tafel af veegde. Dat er een vervolg zou komen van the Dark Knight was onvermijdelijk, de film heeft immers een winst gemaakt waar je U tegen zegt, en dan nu is het zover...de eerste beelde zijn opgedoken van de set met voor het eerst een full body shot van zijn volgende nemesis "Bane" die helemaal past in het universum dat Nolan heeft gecreƫerd, we zien hem staan op een tumbler en een verscheurde foto van Harvey Dent (two face) weggooien, we zien Batman vechten in een chaos van een vechtpartij plus nog eens 3 Tumblers...ik ben erg benieuwd wat zich hier afspeelt. Bekijk hieronder de foto's plus de trailer van de nieuwe film "The Dark knight Rises"





Geen opmerkingen:

Een reactie posten