donderdag 11 augustus 2011

Alcatraz

J.J. Abrams heeft het er maar druk mee. Zijn nieuwste film 'Super 8' is net in de bioscoop, hij is nu bezig met de productie van Mission Impossible 4, het tweede deel van Star Trek is aangekondigd, een nieuw seizoen van Fringe staat voor de deur en er komen 2 nieuwe TV-Series uit namelijk 'Person of Interest' en 'Alcatraz'.

Alcatraz wordt een serie die veel weg heeft van Lost en The 4400. Als in San Fransisco rechercheur Rebecca Madsen (Sarah Jones) op een moordzaak wordt gezet doet ze een mysterieuze ontdekking. Een vingerafdruk doet vermoeden dat de hoofdverdachte een oud-gevangene is van Alcatraz, alleen deze man is al jaren dood! Door haar familie geschiedenis (opa en oom waren beide bewaker in Alcatraz) kan ze haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaat op verder onderzoek uit. Ze wordt tegengewerkt door de FBI Agent Hauser (Sam Neill) en daardoor is ze alleen nog maar meer gemotiveerd om achter dit mysterie te komen. Madsen schakelt de hulp in van Alcatraz expert en Comicboek fanaat Dr. Diego Soto (Jorge Garcia van Lost) om samen de puzzel op te lossen. Ze komen er niet alleen achter dat de hoofdverdachte nog leeft en rondloopt in San Fransisco, maar ook dat hij geen dag ouder is geworden! In  de zoektocht die volgt proberen ze deze man te stoppen, want hij laat een spoor van dode lichamen achter en ondertussen komen er steeds meer gevangenen van Alcatraz tevoorschijn...geen dag ouder en allemaal zijn ze betrokken bij een groot complot en een hedendaagse dreiging. Soto en Madsen moeten samenwerken met Hauser om achter de waarheid te komen en de dreiging een halt toe te roepen.

Dit ziet er echt heel interessant uit, ik hoop alleen dat ze deze keer niet dezelfde kant opgaan als bij lost en ons aan het einde van de serie achterlaten met alleen nog meer vragen! We zullen moeten afwachten, maar het ziet er naar uit dat er weer een hele spannende en goed geproduceerde serie onze kant op komt...

Bekijk hieronder de trailer van Seizoen 1 die in Amerika ergens in de herfst op de buis moet komen, voor Nederland is dit nog niet bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten