vrijdag 12 augustus 2011

Abduction

Taylor Lautner is vooral bekend door zijn rol in de Twilight films waar hij zoveel mogelijk zonder shirt door het bos heen loopt. De bakvisjes zijn er dol op. Nu krijgt hij zijn eigen hoofdrol in de aktie triller Abduction.

Nathan Harper (Lautner) heeft altijd al het gevoel gehad dat hij anders was, dat hij een vreemde is in zijn eigen leven. Als hij zijn foto tegenkomt op een site van vermiste mensen gaat hij op onderzoek uit. Hij komt erachter dat zijn ouders andere mensen zijn dan dat ze beweren. Terwijl hij op zoek gaat naar zijn identiteit krijgt hij de regering, politie en andere duistere figuren achter hem aan. Voor Nathan wordt het een race tegen de klok om achter de waarheid te komen.

Abduction is een actie/thriller in de stijl van enemy of the state en eagle eye maar dan zonder alle High-Tec. Een persoon wordt achterna gezeten door alles en iedereen en zonder dat hij enige training heeft gehad blijkt hij in staat om al deze professionals van zich af te weren. Ongeloofwaardig? Jazeker...entertaining? absoluut. Dit zijn van die films die gewoon lekker wegkijken en waar je verder niet teveel over na moet denken. Het zal geen prijzen winnen maar wat geeft het, deze films doen wat ze moeten doen en dat is de kijker anderhalf uur laten genieten van een lekkere actiefilm.

Abduction zal ergens in oktober in de bioscoop gaan draaien. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten