maandag 1 augustus 2011

Spartacus: Vengeance

In 2010 kwam Spartacus: Blood & Sand op de TV, een serie over het leven van de Romeinse slaaf en gladiator Spartacus. De serie was een groot succes en stond bol van geweld, sex en heel veel bloederige taferelen. Het ziet er vaak over the top uit (op een goeie manier) en soms heeft het stijltje wel wat weg van de film ''300''. Het was in deze serie ook voor het eerst dat actrice Lucy lawless (bekend van Xena) volledig uit de kleren ging. Een vervolg stond al gepland maar toen sloeg het noodlot toe, de hoofdrol speler Andy Whitfield bleek ernstig ziek en was dus niet in staat mee te spelen in seizoen 2. Er werd toen besloten een prequel te maken met een andere speler in de hoofdrol om Andy tijd te gunnen van zijn ziekte te genezen. Dit werd Spartacus: Gods of the Arena, het verhaal over de Gladiatoren die Spartacus voorgingen.

Nu blijkt dat Andy wederom ziek is geworden en er non-Hodgkinlymfoom is geconstateerd, is het duidelijk dat hij niet meer terug zal keren op de set, en nu is er besloten een vervolg te maken op het eerste seizoen van Spartacus: Blood & Sand met Liam McIntyre in de rol van Spartacus.

Spartacus: Vengeance zal pas in januari op de buis komen dus we moeten nog even wachten, maar hieronder alvast een voorproefje in de vorm van de nieuwe trailer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten