vrijdag 12 augustus 2011

The Goon

Tekenfilms, of beter, Animatiefilms worden steeds mooier en mooier. De tijden van de zoete en lieve Disney films is allang voorbij. Tegenwoordig moet er zeker een volwassen sausje overheen zitten met subtiele humor die voor kinderen misschien nog niet begrepen wordt, maar waar de volwassen hartelijk om kunnen lachen. The Goon is niet voor kinderen bedoeld...dat is een animatiefilm voor de wat oudere kijkers.

The Goon is ontstaan in 1998 als een kleine strip in de Avatar Press Comics, de bedenker, Eric Powell, was niet tevreden over de kwaliteit van de Avatar Press dat hij na het eindigen van zijn contract zelf de strips ging publiceren. Dit werd in 2003 opgepikt door Dark Horse Comics en daar wordt the Goon tot de dag van vandaag nog gepubliceerd. Nu komt er dus ook een film van The Goon.

The Goon (Clancy Brown) is een kolossale gespierde vent die samen met zijn maatje Franky (Paul Giamatti) jaagt op vampieren, weerwolven, zombies en andere bovennatuurlijk wezens. Er is verder nog niets bekend over het verhaal en wanneer de film in de bioscopen gaat draaien. David Fincher is de man achter de film en dan kun je er al zeker van zijn dat alles in de puntjes verzorgd is want als er iemand perfectionistisch is dan is het Fincher wel...ik ben in ieder geval zeer benieuwd naar deze animatiefilm want als ik de eerste beelden zie dan kan ik wel zeggen dat het er superstrak en gelikt uitziet, dit stijltje bevalt me wel.

Hieronder kun je alvast een teaser bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten