woensdag 3 augustus 2011

In Time

Justin Timberlake timmert de laatste jaren flink aan de weg als acteur, en niet zonder succes. In 2005 had hij een redelijke rol naast Morgan Freeman en kevin Spacey in de film Edison, geen kleine namen om je filmcarrière te starten. Er volgde nog een aantal kleine rolletjes in films en TV-series en hij had de hoofdrol in de film Alpha-Dog maar ik begon hem pas als acteur te waarderen sinds zijn rol in The Social Network.

Hij is nu ook te zien in de bioscoop naast zijn ex-vriendin Cameron Diaz in de komische film "Bad Teacher" maar in november komt de film uit waar ik best naar uitkijk, namelijk "In Time".

In de nabije toekomst is de maatschappij zo veranderd dat het veroudering-gen is uitgeschakeld zodat niemand ouder wordt dan 25 jaar, maar als je rijk genoeg bent kun je tijd erbij kopen om zo eeuwig door te kunnen leven. Mensen die arm zijn zullen moeten werken om zo de kostbare jaren, uren en minuten te kunnen verdienen om langer te kunnen leven. Maar alles wat je nodig hebt, kost dus ook letterlijk tijd! Een kopje koffie kost bijvoorbeeld 4 minuten en dat gaat dan van je levenstijd af. Als Will Salas (Timberlake) vals wordt beschuldigd voor het ombrengen van een rijk man voor zijn tijd volgt er een klopjacht op Will, terwijl hij samen met een gijzelaar (Amanda Seyfried) probeert het systeem  ten onder te brengen. Er zitten nog een aantal bekende namen in de film zoals Cillian Murphy (Batman Begins, Red Eye), Olivia Wilde (House, Cowboys&Aliens) en Alex Pettyfer (Beastly, I am number 4).

De trailer ziet er goed uit, het verhaal is origineel en interessant en aan de cast ligt het ook niet, Justin Timberlake begint een goede acteur te worden en ik ben erg benieuwd naar deze film.

Bekijk hieronder de trailer!

2 opmerkingen: